#

Az acéllemez radiátorok sikerét követően, a Silver megkezdte a törölközőszárító radiátorok forgalmazását is hazánkban. Követve a hagyományt, a minőség, az esztétikus kialakítás, és a kiváló ár/érték arány alapkövetelmény volt a törölközőszárító radiátorokat megtervező mérnökök előtt. Ha végigtekintünk a Silver csőradiátor termékpalettán, kijelenthetjük, hogy sikerült elérniük a tervezőmérnököknek mind a három célt. A felállított gyártósorok, és maga a gyártási folyamat is megfelel az EU-s előírásoknak és követelményeknek, mely biztos alapot jelent a termékek kiváló minőségének.

Az ellenőrzött körülmények között legyártott Silver törölközőszárító radiátorok mindegyikét gondos tesztelésnek vetnek alá, melyből a legfontosabb a nyomáspróba. Ezt - csak úgy mint a Silver acéllemez radiátor esetén - 10 bar-os nyomáson hajtják végre. Az ellenőrzések után csak a hibátlan termékek kapják meg a zöld utat a csomagolósor felé, ahol megkapják védelmező csomagolást, hogy a szállítás során ne sérülhessenek a Silver törölközőszárító radiátorok. Útjuk végén pedig a vásárlókhoz kerülnek, ahol mindenki megbizonyosodhat róla, hogy valóban kimagasló minőségű radiátorokról van szó.

A széles méretválasztéknak köszönhetően nem lesz olyan hely a fürdőszobájában, ahová ne találna megfelelő méretű radiátort. A szélesség 400mm-től egészen 700mm-ig terjed, a magasságot pedig 700mm-től 1800mm-ig tudja kiválasztani. Ezek kombinációjából valóban többféle méretű radiátor kialakítható, illetve választható. A külső felületre szintén elektrosztatikus módszerrel viszik fel a bevonatot, melynek köszönhetően minden apró részletre egyenletesen kerül fel a bevonat. Ez is garantálja a hosszú élettartamot.

Kétféle kialakítás közül választhat a leendő tulajdonos: egyenes vagy íves. Hogy melyik mellett dönt, az a vásárló ízlésére van bízva. A Silver csőradiátorok két főbb csoportra oszthatóak: fehér és króm. Felmérések szerint a kialakítás mellett a külső bevonat a legmeghatározóbb a törölközőszárító radiátor kiválasztásánál. Nem véletlen tehát, hogy a hagyományos fehér felülettel karöltve kerültek forgalomba a króm csőradiátorok.

Kétségtelen, hogy mindkét típus tökéletes kiegészítője lesz fürdőszobájának. De nem csak a szemet gyönyörködtetik a törölközőszárító radiátorok, hanem jótékony hatással vannak a környezetükre. Nem csak kellemes meleget biztosítanak a helyiségben, hanem megakadályozzák a gombák, és a penész kialakulását párátlanító hatásuknak köszönhetően. Mindent összegezve a fürdőszoba szebb lesz, egészségesebb, mindezt költséghatékonyan. Válogasson a Silver törölközőszárító radiátorok között, biztosan megtalálja az Önnek megfelelő csőradiátort!