#

Bizonyára ismerősen cseng Önnek a Silver márkanév, mely országunkban egyre elterjedtebb. Sikerét a magas minőséggel párosuló ár/érték arányának köszönheti, nem véletlen, hogy egyre több otthonban találunk Silver radiátort. A 10 év gyári garancia még kedveltebbé teszi ezen acéllemez radiátorokat. A hagyományos Silver radiátor, és a Silver törölközőszárító radiátor mellett megjelentek a Silver beépített szelepes acéllemez radiátorok is, melyek hasonlóan nagy sikerre számíthatnak.

Ahogy korábban említettük, semmiben sem marad el a hagyományos Silver acéllemez radiátoroktól, az alap felépítés ugyan az, a felhasznált acéllemez is azonos, így a magas teljesítmény nem kétséges, teljes mértékben kiszolgálja azt a helyiséget, ahova fel lesz szerelve. A különleges epoxi felületkezelést is megtalálja a Silver beépített szelepes radiátor mindegyikén, így a hosszú élettartam szintén garantált. Könnyen tisztíthatóak, és ellenállnak az idő vas fogának. Az egységcsomag gyári tartozék, viszont külön kell megvásárolnia egy jelképes összegért. Ebben a csomagban mindent megtalál, mely szükséges lesz a felszerelés során: tartókonzol, végdugó, kézi légtelenítő, a szereléshez szükséges csavarok, tiplik, klipszek.

#

A gyártás során használt technológiák teljes mértékben megfelelnek az EU szabványoknak, ez is biztosítja a szalagról legördülő radiátorok kiemelkedő minőségét. Hogy véletlenül se kerüljön Önhöz gyártási sérült fűtőtest, minden egyes radiátort 10 bar-os nyomástesztnek vetnek alá, hogy kiszűrjék az esetleges gyengébb radiátorokat. Magabiztosan elmondhatjuk, hogy szinte mindegyik radiátor sikeresen átmegy az ellenőrző teszteken, mely szintén alátámasztja a modern gyártástechnológia meglétét. Ha szeretne radiátort vásárolni, de nem tudja melyik gyártó fűtőteste mellett döntsön, reméljük rövid leírásunk segíti Önt a döntés meghozatalában és a Silver beépített szelepes acéllemez radiátor mellett dönt, biztos lehet benne, hogy nem fog csalódni, hosszú évek múltán is elégedett lesz a választással.