Bizonyára ismerősen cseng Önnek a Silver márkanév, mely országunkban egyre elterjedtebb. Sikerét a magas minőséggel párosuló ár/érték arányának köszönheti, nem véletlen, hogy egyre több otthonban találunk Silver radiátort. A 10 év gyári garancia még kedveltebbé teszi ezen acéllemez radiátorokat. A hagyományos Silver radiátor, és a Silver törölközőszárító radiátor mellett megjelentek a Silver beépített szelepes acéllemez radiátorok is, melyek hasonlóan nagy sikerre számíthatnak.

Felépítését tekintve hasonló a hagyományos Silver acéllemez radiátor típushoz, viszont ellentétben a 4 pontos bekötésű radiátorokkal, itt 6 bekötési pontot találunk. A plusz két csonknak köszönhetően a Silver beépített szelepes acéllemez radiátorok alulról is köthetőek, így egy nem hagyományos kiállás esetén is felszerelhetőek. Fontos megemlíteni, hogy ettől függetlenül ugyanúgy köthetőek oldalról is, jobbról, vagy balról. Valószínűleg találkozott már olyan radiátor megnevezéssel, ami tartalmazta a „Jobbos”, vagy „Balos” jelölést. Azon radiátoroknál, ahol találunk ilyen plusz jelölést, alsó bekötési pontról beszélünk, a megjelölés szerinti iránnyal.

Ahogy korábban említettük, semmiben sem marad el a hagyományos Silver acéllemez radiátoroktól, az alap felépítés ugyan az, a felhasznált acéllemez is azonos, így a magas teljesítmény nem kétséges, teljes mértékben kiszolgálja azt a helyiséget, ahova fel lesz szerelve. A különleges epoxi felületkezelést is megtalálja a Silver beépített szelepes radiátor mindegyikén, így a hosszú élettartam szintén garantált. Könnyen tisztíthatóak, és ellenállnak az idő vas fogának. Az egységcsomag gyári tartozék, viszont külön kell megvásárolnia egy jelképes összegért. Ebben a csomagban mindent megtalál, mely szükséges lesz a felszerelés során: tartókonzol, végdugó, kézi légtelenítő, a szereléshez szükséges csavarok, tiplik, klipszek.

A gyártás során használt technológiák teljes mértékben megfelelnek az EU szabványoknak, ez is biztosítja a szalagról legördülő radiátorok kiemelkedő minőségét. Hogy véletlenül se kerüljön Önhöz gyártási sérült fűtőtest, minden egyes radiátort 10 bar-os nyomástesztnek vetnek alá, hogy kiszűrjék az esetleges gyengébb radiátorokat. Magabiztosan elmondhatjuk, hogy szinte mindegyik radiátor sikeresen átmegy az ellenőrző teszteken, mely szintén alátámasztja a modern gyártástechnológia meglétét. Ha szeretne radiátort vásárolni, de nem tudja melyik gyártó fűtőteste mellett döntsön, reméljük rövid leírásunk segíti Önt a döntés meghozatalában!